Vi kan hjälpa dig hitta ditt bortsprungna husdjur

Med hjälp av Enzo, en vit herdehund och utbildad id-hund hos IDhund (idhund.se) så kan vi hjälpa dig att hitta ditt bortsprungna husdjur. Vi har bland annat sökt hund, katt och sköldpadda. Vi tar framförallt sök norr om Stockholm. För att kunna hjälpa till behövs en doft från djuret (en smeller).

Vill du komma i kontakt med Fredrik? Skicka mejl till fredrik@hundvana.se eller skicka sms till 070-600 82 15 så återkommer jag. Du kan också följa Fredrik och Enzos id-hundsaktiviteter på Facebook – @enzoidhund.

Vi har också hunnit vara med och startat upp teamet Djursökarna, men nu kör vi själva igen.

Enzo lugnade orolig matte

En orolig kattmatte hörde av sig till oss då familjens katt kommit bort. De trodde de hade observationer vid husses jobb, någon kilometer hemifrån, som de ville få bekräftade av id-hund.

Den här katten brukade mest röra sig riktigt nära hemmet så vi började söka där och Enzo fick snabbt upp spår. Vi spårade intensivt i ca 40 minuter och vi kunde konstatera att katten var i den närmaste skogsdungen. Matte blev ordentligt lugnad av det beskedet, att katten var nära hemmet.

Louise i Norrtälje skrev på förmiddagen efter söket:

”Katten kom tillbaka nu av sig själv. Hon verkade mycket nöjd så ni hade helt rätt i att hon var i närheten! Tack för hjälpen!”

Sök med id-hund

Det här får du när vi hjälper dig söka efter ditt djur:

  • Genomgång av djurets historik och beteendemönster.
  • Planering av söket utifrån den information som finns.
  • Genomförande av sök med utbildad id-hund.
  • Rapportering av resultatet med skriftlig rapport och karta.
  • Rekommendationer för infångning och fångstmetod.
  • Uppföljning av söket.

Pris: 750kr inkl. moms för ett sök. Det är en symbolisk summa för sök som täcker omkostnader för bil, bensin, mat och utrustning. Milersättning ingår inom Stockholms län.

Går inte med ord säga hur otroligt glad o tacksam jag är över att du å Enzo hittade vår katt Elsa.
Tack!!!!!!

Sanna

Pin It on Pinterest

Share This