Dag 94 med en slyngel blev personspår ute i vildsvinsskog.

Gammelvarg och slyngel fick var sitt spår. Det var första gången de var ordentligt i bilburen båda två. Funkade bra tills de började tagga igång på att det var spårdags, då blev gammelvarg lite onödigt grinig.

Spåren gick kanonbra. Gammelvarg hade lite för bråttom och missade lite för mycket på tredjebenet, men hittade ändå min pinnmarkering i slutet.

Slyngel är så ruggigt lugn i spåret när han jobbar så hade inga problem med spåret. Däremot blev avslutet knepigt eftersom jag fortsatt rakt fram efter spårslutet. Jag stannade upp där och det tog inte lång stund innan han med hittat pinnmarkeringen.

Jag tyckte det var färska vildsvinsspår där jag la personspåren. Ingen av hundarna brydde sig om att det var fullt med vildsvinsbökande överallt där vi gick. Var nog mer jag som tyckte det var läskigt. Och vildsvinsspåren var kanske inte fullt så färska som de såg ut.

Nu sover båda hundarna fint i alla fall! 🙂

Pin It on Pinterest

Share This