Ikväll var vi ute på mitt och slyngelns första skarpa sök. Det var ett sök efter katt, så vit hund letade efter svart katt.

Vi hittade inte katten, men tillsammans med de andra två ekipagen lyckades vi ringa in ett område där katten sannolikt är just nu. Så matte fick i uppgift att lappa ordentligt runt det området. Och slyngeln var även han nöjd med kvällens insats, han hittade en kattskit att mumsa på. En hög som jag tolkade som att det var producerat av katten vi letade efter.

Tack Anneli för att du styrde upp det så bra att vi kunde följa med.

Förresten, jag hann inte mer än sätta mig i bilen på väg ut ikväll, innan jag fick SMS från en annan kattägare. Så eventuellt blir det ett nytt sök imorgon igen efter en annan katt, den här gången lite närmre och i samma kommun i alla fall.

Foto: Maria Ahola, idhund.se.

Pin It on Pinterest

Share This