Nu har jag och slyngeln kommit hem och packat upp efter en lång hundhelg. Slyngeln ligger vid mina fötter och sover och jag själv är trött efter 50 mils bilkörning.

Som jag skrev i fredags (Dag 148 med en slyngel – Ikväll tältar vi) så var planen två nätter i tält, vilket det också blev.
Första kvällen tältade vi på Sollefteå BK.

 

Första gången i tält och det var inga större konstigheter. Det var rejält kallt utanför den nya sovsäcken som var varm och gosig så jag fick se till att hålla tentaklerna innanför. Jag vaknade av röster utanför tältet några minuter före planerad uppstigning och de blev förvånade att slyngeln varit tyst när de fick se att han hade sovit med mig i tältet.

Sedan var det dags för MH. Andra övningen var lek med lös slyngel så han fick chansen att dra några varv över den stora planen. Det hjälpte sedan resultatet åt rätt håll då han gjorde av med en hel del energi där. Så överlag bättre resultat än vad jag förväntat. Skottfast visste jag redan att han var så där fixade han sin etta.

Den här bilden är på en annan hund, från samma uppfödare som gjorde sitt MH samma dag. Den visar momentet Spöken.

 

Pin It on Pinterest

Share This