Ikväll tältar vi. Vi i det här fallet är jag och slyngeln. Planen är två nätter i tält, på två olika tältplatser. Ikväll har jag ännu inte bestämt om det blir mitt ute i skogen eller om det blir på en campingplats. Anledningen till tältandet är att slyngeln ska göra MH imorgon och för att passa på att träffa kullsyskonen och uppfödaren så blir det en lång bilresa norrut, i Sollefteå. Den andra kvällen blir tältplatsen i närheten av uppfödarens gård.

Jag hoppas att det kommer fungera bra, jag har tältat med gammelvargen några gånger och det har fungerat. Jag tror det är ett bra sätt att förbättra relationen mellan mig och hunden.

Jag fick med mig några fina ord häromkvällen: “Det går säkert bra så länge det är tyst och ja, fåglarna, de vaknar ju inte förrän det börjar ljusna vid tre-, fyratiden sådär.”

Ser fram emot en kort natt i tältet!

Pin It on Pinterest

Share This