I tisdags började Blogg100 för femte året i rad. Jag hade tänkt vara med från start med Hundvana-bloggen. Innan dess hade jag tänkt byta webbhotell och installera en ny wordpress. Tyvärr segade det avslutade webbhotellet rejält med att skicka så kallade auth-codes för att jag skulle kunna flytta domänen. Jag fick koderna i eftermiddags så nu är till slut bloggen lajv och jag kan börja min resa mot de 100 inläggen.

Vad är blogg100?

Blogg100 är Fredrik Wass (@bisonblog) utmaning där man ska blogga 100 inlägg på 100 dagar. Du kan läsa mer om utmaningen här: Blogg100 – Femte året i rad.

Vad kommer jag skriva om?

Vad jag kommer skriva om här på Hundvana-bloggen? Det kommer bli en hel massa roligheter om hundliv och de kurser jag erbjuder. Bland annat kommer jag skriva om Do as I do – Härmaträning.

Do as I do – Härmaträning

Jag ser verkligen fram emot seminariet jag ska på i helgen. Det är ett seminarium där Claudia Fugazza, hon som startat träningsmetoden, föredrar i två dagar. Om seminariet: www.doasido.se. Vet du inget om träningsmetoden så kan du se lite i filmklippet här nedan, det är från hennes seminarium i Warsawa.

Pin It on Pinterest

Share This