Idag har det gått 86 dagar sedan jag hämtade hem den nya slyngeln. Han är en vit herdehund, framavlad för att vara en arbetsmyra och ha en rejäl motor. Den här varianten kom med turbo.

När jag hämtade hem honom var han 8 månader och inte speciellt uppfostrad. Idag är han snart ett år och strax mer uppfostrad. Det finns nog inte en enda granne han inte hunnit skälla på. Snart inga möbler han inte hunnit tugga på och så vidare.

Bilden är från andra veckan när jag tänkte det var en bra idé att låsa in honom på mitt kontor när jag skulle åka och handla. Han höll inte med.

Ser trots alla motgångar fram emot att få träna mer med honom. Som jag skrev härom sisten så var han kolugn när vi spårade. Som om han inte gjort annat och visste precis vad det handlade om. Riktigt häftigt att få se den omställningen från att vara dryg slyngel till att arbeta fokuserat. På måndag ska jag testa hans spårkunskaper ytterligare. Då kommer han också få träffa sin far.

Pin It on Pinterest

Share This